dijous, 13 d’octubre de 2011

Kristen Stewart i Leonardo DiCaprio faran personatges homosexuals

Kristen Stewart i Leonardo DiCaprio encarnaran a les seves respectives noves pel·lícules a personatges homosexuals. 

En el cas de Kristen Stewart encara està per confirmar, però es creu que la seva propera pel·lícula serà A taxonomy of Barnacles. Es tracta d'una comèdia basada en una novel·la, i en la que també participaran Jeff Bridges, Anne Hathaway i Maggie Gyllenhaal. El suposat paper de Kristen Stewart serà el de Beth Barnacle, una noia de cabells liles que tindrà un amor no correspost.Pel que fa a Leonardo DiCaprio, aquesta mateixa tardor estrenarà J.Edgar, on fa del propi John Edgar Hoover, que era homosexual. La Warner Bros ha comprat, també, els drets de The Imitation Game i volen que Leonardo DiCaprio en sigui el protagonista. En aquesta altra pel·lícula basada en fets reals veurem, tal i com explica el web d'Ambiente G, la vida d'Alan Turing, un matemàtic anglès que va tenir un paper fonamental en el món de la informàtica i que va liderar les teories sobre la intel·ligència artificial. Pel que es veu, el paper de Turing va ser clau a la Segona Guerra Mundial ja que va aconseguir desxifrar els codis alemanys i així es va aconseguir la victòria dels aliats. Turing va ser perseguit per la seva homosexualitat i va haver de patir greus penes, havent d'acceptar un tractament d'hormones femenines per no anar a la presó per ser gai.


Tant Kristen Stewart com Leonardo DiCaprio han tingut personatges homosexuals en les seves pel·lícules anteriors: Kristen Stewart, l'any 2010, a The Runaways i Leonardo DiCaprio quan va fer el paper d'Arthur Rimbaud.Font

3 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Hòstia, no sabia que el Hoover era gai! Hauré de llegir-ne la història a la Wikipedia, però dubto que fos quelcom admès públicament, oi?

A veure què tal la pel·lícula, perquè el personatge també m'interessa, i per a mi DiCaprio és Déu, per tant és visionat segur. :)

Per altra banda, encara tinc per veure una altra pel·lícula de grans actors canviant-se l'orientació sexual que és Harvey Milk.

Anònim ha dit...

Ara m'he estat informant a la Viquipedia sobre la vida de Hoover, i pel que sembla corre el rumor que fos homosexual des de la dècada dels 40. Alguns autors ho han desestimat i alguns ho han confirmat. Però vaja, en base a les fonts que hem consultat per fer l'entrada, suposo que en la pel·li d'en Leonardo DiCaprio sí que és homosexual. Caldrà veure-la! ;)

Nosaltres Harvey Milk també la tenim pendent. Realment deu ser interessant la vida d'una persona que va lluitar tant pels drets dels homosexuals. A més és de suposar que l'actuació de Sean Penn deu ser molt bona, ja que crec que va guanyar l'Oscar a millor actor per aquesta pel·licula.

Moroboshi ha dit...

Efectivament, el va guanyar. Ho acabo de mirar... :P

Jo la tinc pendent però de debò, fa mesos que la tinc al pendrive que pot llegir la meva tele i no la miro! :S

Publica un comentari a l'entrada