divendres, 28 d’octubre de 2011

Prometedor capítol de Glee


 Atenció, spoilers!

Fins fa un parell de mesos havíem sentit a parlar de la sèrie Glee però mai l'haviem mirat. A dia d'avui som unes fidels seguidores de la sèrie que, a més, té diferents trames de contingut homosexual. 

Per una banda, i pràcticament des del primer capítol, hem vist com el personatge d'en Kurt (Chris Colfer) s'enfrontava amb el fet de sortir de l'armari amb el seu pare i amb els seus companys d'institut. Ell no s'amaga de la seva orientació sexual i, per això, hem vist com patia bullying per part d'un altre alumne. 


Per altra banda, hi ha la Santana (Naya Rivera). Al principi va començar amb un paper força secundari, però amb el temps ha esdevingut un dels personatges principals de Glee. Els guionistes de la sèrie van explicar que, tot i que la Santana va sortir amb nois mica en mica se n'adona que és lesbiana. La segona temporada va acabar, l'any passat, amb una declaració d'amor a la seva millor amiga, la Brittany (Heather Morris). L'amor, però, no era del tot correspost. Però la Brittany volia que la Santana digués obertament que era homosexual per poder viure sense amagar-se de qui realment era. I per això li regala una samarreta que posa "Lebanese" (el que seria una manera indirecta de dir que és lesbiana. Algunes dones lesbianes famoses han utilitzat el terme lebanese (libanesa) en clau d'humor per dir, sense dir-ho directament, que són lesbianes).


Tot això ens porta al proper capítol, el setè de la tercera temporada. Per culpa d'alguns esdeveniments esportius l'emissió del capítol es va retrassar un mes, i finalment s'emetrà el proper 1 de novembre. En aquest capítol la trama Santana-Brittany (popularment conegudes com a Brittana) farà un pas molt important. Algunes fonts fiables, expliquen, diuen que les dues noies finalment estaran juntes en el proper capítol (capítol que, per cert, s'anomena I kissed a girl). I no només això, sinó que la Santana li explicarà a la seva família que és homosexual. 

Sens dubte el proper capítol és prometedor!

Font

1 comentaris:

Emma ha dit...

Caldrà mirar-lo, doncs! Felicitats pel bloc, noies :) L'he descobert avui i us seguiré!

Publica un comentari a l'entrada