divendres, 25 de novembre de 2011

El president de Zimbabwe pensa que David Cameron és satànic


Zimbabwe no és precisament el país més gai-friendly del món. I tampoc és estrany considerant la mentalitat del seu president, Robert Mugabe, una persona que s'ha oposat sempre als drets dels homosexuals. 

Ahir va fer unes declaracions molt dures en contra del primer ministre britànic, David Cameron, després que aquest declarés que els països havien d'adequar-se als drets humans, incloent els drets de les persones LGBT, si volien rebre ajuda d'altres països. La resposta de Mugabe va ser que si el fet que Zimbabwe fos ajudat per un altre país anava lligat a permetre els drets pels homosexuals era "estúpid i satànic":

"És encara pitjor i satànic quan escoltes a un primer ministre com Cameron dient que els països que vulguin ajuda britànica han d'acceptar l'homosexualitat. Aquest suggeriment diabòlic cap a la nostra gent és una oferta estúpida":

Posteriorment, en un discurs públic, Mugabe va parlar sobre l'homosexualitat amb el públic jove: "sou persones joves. Si aneu per aquest camí, us castigarem severament". 

Tal i com llegim al web de The Advocate, el president de Zimbabwe va comparar fa uns anys els homosexuals amb porcs i gossos. Zimbabwe encara ha de fer un llarg i difícil camí abans que les persones LGBT aconsegueixin els drets que els hi pertanyen. 


Font
The Advocate 

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Les declaracions de Mugabe les veig pròpies d'algú amb la men t estancada a causa de la misèria i la ignorància.
Les de Cameron ben el contrari, d'algú nedant en l'opulència i l'egocentrisme però igualment estúpides i estancades.
Elvira.

Publica un comentari a l'entrada