diumenge, 20 de novembre de 2011

"Homosexual", la paraula prohibida


El web d'AmbienteG ens presentava, fa uns dies, una notícia tan sorprenent com malaurada. L'Autoritat de Telecomunicacions del Pakistan (PTA) ha pres una decisió respecte als missatges al mòbil, i és que ha prohibit la paraula "homosexual" als missatges de text. 

Si us esteu preguntant el perquè, la resposta que donen és clara: pretenen controlar aquells sms "obscens, indecents, falsos o inventats". La PTA ha ordenat a les empreses teleoperadores que implantin un sistema que censuri o impedeixi l'ús de determinades paraules en els missatges de text. A part d'"homosexual" hi ha unes altres 1600 paraules o expressions censurades. 

Aquesta mesura que ha pres l'Autoritat de Telecomunicacions del Pakistan entrarà en vigor demà mateix, dia 21 de novembre. Les empreses teleoperadores hauran de bloquejar obligatòriament els missatges amb les paraules censurades i presentar un informe al PTA cada mes. 

Font
AmbienteG

1 comentaris:

el Arcoíris Libre ha dit...

És increïble! Als països subdesenvolupats la situació és molt greu i, per desgràcia, els homosexuals són molt vulnerables! És preocupant!

Publica un comentari a l'entrada