diumenge, 27 de novembre de 2011

"I kissed a girl" a GleeAtenció: SPOILERS!

Ja fa més d'un mes que es parla del capítol "I kissed a girl", de Glee. La tercera temporada s'ha anat retrassant per culpa d'altres esdeveniments (esportius i, la setmana passada, per culpa de The X Factor) i no serà fins aquest dimarts que s'emetrà a la televisió nord-americana. 

Doncs bé, en l'últim capítol de Glee veiem com en Finn treu de l'armari a la Santana enmig del passadís de l'institut. Una estudiant ho sent i, amb tot, acaba sortint un vídeo on s'afirma que la Santana és lesbiana. Evidentment quan la Santana se n'entera, abans que el vídeo es faci públic, no s'ho pot creure i s'espanta al veure que la situació se li escapa de les mans. El capítol acaba amb una brillant actuació de la Santana i la Mercedes cantant un mix de "Rumor has it" i "Someone like you", d'Adele (aquí podeu veure'n el vídeo). Durant l'actuació veiem a una Santana visiblement afectada pels fets que han succeit. En el capítol de demà veurem com totes les noies de Glee donen suport a la Santana. I, per això, decideixen cantar totes juntes la famosa cançó de Katy Perry "I kissed a girl". Ja hi ha hagut discusions a la xarxa sobre si aquesta és una bona cançó o no per tractar un tema com l'homosexualitat (la cançó parla d'una noia que va beguda i es fa un petó amb una altra noia). Mentre alguns/es pensen que és inapropiat, d'altres pensen que no s'ha de pensar de manera tan literal amb el que diu la cançó, sinó amb el fet que parla de dues noies i que és una cançó tant coneguda per homo com per heterosexuals. 

Demà veurem, doncs, si els rumors que han sorgit sobre els capítol seran certs (que la Santana i la Brittany seran, finalment, parella i que la Santana sortirà de l'armari amb els seus pares). 

Us deixem amb un vídeo promocional d'"I kissed a girl":

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada