divendres, 4 de novembre de 2011

Lady Gaga crea la fundació "Born this way"


Lady Gaga no deixarà mai de sorprendre. I no només per la seva manera de vestir i d'actuar, sinó per la manera com defensa el col·lectiu LGBT. Sap que té poder i l'aprofita per fer sentir la seva veu a favor de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals. Fins i tot ha rebutjat fer publicitat per empreses amb polítiques anti-LGBT. 

Fa pocs dies ha anunciat que a principis de 2012 s'inaugurarà la fundació "Born this way". La fundació, amb el nom d'un dels seus èxits més recents, la portaran ella mateixa i la seva mare Cynthia Germanotta. "Born this way" serà una fundació que lluitarà en contra del bullying adolescent. Recordem que en els últims temps han anat sortint molts casos de suicidis de joves que estaven sent maltractats per "amics" i companys d'escola o institut.

Tal i com recorda el web d'Ambiente G, Lady Gaga va mostrar fa poc la seva indignació en públic després que un jove adolescent, de nom Jamey Rodemeyer, es suicidés per culpa del bullying que patia per part dels seus companys. La cantant va demanar, fins i tot, reunir-se amb Obama per parlar de maneres per combatre el bullying. 

Si voleu visitar el web de la fundació el link és el següent: Born this way foundation
Només d'entrar, veureu el següent missatge, defensant la llibertat individual de cadascú. 

 De moment només és possible subscriure's, ja que el web encara no té continguts. Serà a partir de 2012 que podrem anar seguint les novetats i accions de Born this way foundation.

A l'It's not a phase, no cal dir-ho, ens ha semblat una molt bona iniciativa. 


Font

1 comentaris:

Emma ha dit...

A mi també m'ho sembla! :)

Publica un comentari a l'entrada