dijous, 10 de novembre de 2011

Prohibida la universitat pels homosexuals a Xile


Hem vist nombrosos casos de discriminació al col·lectiu homosexual però encara ens queda molt per veure. Avui us en presentem un nou i trist cas. 

Pel que es veu la rectora i propietària de la Universitat Gabriela Mistral, la senyora Alícia Romo, ha deixat clar que no vol a homosexuals a la seva universitat. Concretament ha dit que seria una "llàstima" que n'hi haguéssin. Només n'acceptaria un en cas que fos "una persona tranquil·la, sense pretensions i que fos conscient que el seu era un tema especial, diferent, estrany".

A Xile, evidentment, organitzacions LGBT han denunciat els fets i han declarat que "el que ha dit aquesta dona és violent i gravíssim, ja que atempta contra els drets de la igualtat per l'accés a l'educació que mereix tota persona. Romo promou des de la universitat l'odi i el rebuig a la diversitat sexual, el que resulta del tot repudiable".

Ens preguntem quina mena d'educació imparteixen en una universitat com aquesta. Malauradament, és des d'universitats i escoles d'on es cultiva l'odi i la discriminació que més tard es veu palesa en la societat. Una societat que ha crescut sota els valors de la intolerància i la falta de respecte.

Font

1 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada