dimecres, 21 de desembre de 2011

Amber Heard anima als famosos a sortir de l'armari


Amber Heard cada dia ens agrada més. Primer de tot, per haver sortit de l'armari amb tanta naturalitat, i assistir a tots els actes públics de la mà de la seva xicota, la fotògrafa Tasya van Ree. En segon lloc, per ser una activista pels drets LGBT, assistint a manifestacions i actes com els organitzats per GLAAD (Gay and lesbian aliance against defamation). En tercer i últim lloc, per fer declaracions com les de fa pocs dies, on anima a les celebritats de Hollywood a sortir de l'armari. 

"No pots respectar-te a tu mateixa si tens por de qui ets. Fa falta valor per fer alguna cosa que ningú al teu voltant està fent, però el risc estava superat per la possibilitat de formar part d'aquesta perjúdicial mentida horrible que alguns a Hollywood perpetúen".

L'actriu, que està a punt d'estrenar "The rum diary", amb Johnny Depp, només té 24 anys i és un exemple de visibilitat que molts actors i actrius de Hollywood haurien de seguir. Són exemples com el seu els que ajuden a l'autoacceptació personal i també a l'acceptació per part de la societat, una societat que encara ara es mostra tímida respecte el col·lectiu homosexual. 

Font

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada