dijous, 15 de desembre de 2011

George Clooney farà una obra de teatre sobre la prohibició del matrimoni homosexual a Califòrnia

George Clooney serà un dels protagonistes d'8, una obra teatral que es representarà una sola nit, a Los Angeles. 8 explicarà el procés judicial que va acabar declarant la Proposition 8  inconstitucional. La Proposition 8 era un referèndum que es va presentar a l'estat de California i que tenia l'objectiu de declarar inconstitucional el matrimoni homosexual. 

L'obra està dirigida per Dustin Lance Black, guionista d'"Em dic Harvey Milk" i "J.Edgar". A 8 es fa una recreació del judici que es va portar a terme per eliminar la Proposition 8. No hi ha imatges reals públiques del procés judicial ja que els defensors del referèndum així ho van sol·licitar. Els defensors del matrimoni homosexual, per la seva banda, demanen que les imatges es puguin difondre a través de YouTube i que així tothom pugui veure les argumentacions que utilitzaven els defensors de la Proposition 8.

George Clooney ha fet declaracions a favor del matrimoni igualitari: "Confio que molt aviat les lleis d'aquesta nació reflectiran una veritat bàsica: que gais i lesbianes, com la resta d'éssers humans, han nascut igual amb dignitat i drets".

Font

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada