dijous, 8 de desembre de 2011

Jonah Mowry ens explica la seva història


Jonah Mowry, un adolescent de 14 anys, va penjar un vídeo al YouTube explicant la seva història. El vídeo es va difondre ràpidament a les xarxes socials i actualment ja s'ha visionat més de 6.700.000 vegades. 

El vídeo va ser gravat quan ell tenia 13 anys i estava passant un moment molt difícil de la seva vida. Els seus companys d'escola li feien bullying per la seva homosexualitat i Jonah ja no podia suportar més aquella situació. Explica (entre llàrgrimes) que, per culpa de les circumstàncies en les que es trobava, va intentar suicidar-se. La seva història és dura, però val la pena conèixer-la. Al final del vídeo, però, llança un missatge d'esperança a totes les persones que estiguin passant per la mateixa situació. 

Al comentari que Jonah Mowry penja juntament amb el vídeo veiem que han passat 4 mesos des que va gravar el vídeo i que ha aconseguit, poc a poc, sortir-se'n d'aquesta situació. Els seus companys que abans l'insultaven ara se senten avergonyits del que van fer i fins i tot s'han convertit en amics seus. 

Ha corregut el rumor que potser es tracta d'un muntatge, però, sigui com sigui, el vídeo narra una història amb la que molts s'hi poden sentir identificats. A nosaltres ens ha semblat un vídeo real i molt emotiu. No us el perdeu. 

1 comentaris:

el Arcoíris Libre ha dit...

En sèrio que es diu que és un muntatge? A mi em sembla molt real. És molt emotiu i dur. Val molt la pena!

Un petó!
http://elarcoirislibre.blogspot.com/

Publica un comentari a l'entrada