dijous, 15 de desembre de 2011

La resposta a Jonah Mowry

Fa pocs dies ens va emocionar el vídeo al YouTube d'un adolescent, Jonah Mowry, on explicava el bullying homofòbic que estava patint per part dels seus companys d'escola. El vídeo es va fer famós arreu del món, cridant l'atenció de personalitats com Perez Hilton. 

Doncs bé, pocs dies després, Johnny Robinson, un jove de 17 anys, va penjar un vídeo enviant un missatge simple i clar a Jonah Mowry: no està sol. En aquest vídeo Johnny explica la seva història a través d'uns fulls de paper, de la mateixa manera que ho va fer Johnny Mowry. Johnny Robinson també va patir atacs homofòbics per part dels seus companys. Mica en mica es va anar fent cada vegada més fort, fins a no tenir por dels seus companys i a acceptar-se tal i com era. Això li va permetre enamorar-se d'un noi i deixar enrere una vida que el feia ser del tot infeliç. 

A continuació podeu veure el vídeo. 


Per la seva banda, Jonah Mowry ha penjat altres vídeos al YouTube, més recents que el primer (que tot i estar penjat de fa poc, s'havia gravat feia mesos), explicant que havia rebut el suport de moltes persones i que gràcies a això i a la seva família començava a tenir una vida millor, una vida on podia ser i estimar a qui volia sense haver d'avergonyir-se'n.

2 comentaris:

el Arcoíris Libre ha dit...

El video està molt bé, és molt positiu que hi hagi videos així, perquè la visibilitat a Internet fa que el missatge arribi millor al màxim de gent.

Aquest video està molt bé, el Johnny és molt graciós, és molt expressiu, fa molt riure! I és bonic veure un exemple en què, malgrat tot, les coses milloren i van bé :)

Un petó!
http://elarcoirislibre.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Sí, sembla mentida que vídeos així puguin fer-se tan famosos arreu del món. És una notícia molt positiva!

Publica un comentari a l'entrada