dissabte, 10 de desembre de 2011

'Noise', la nova cançó a favor del matrimoni homosexual
Gavin Creel, un famós actor de musicals de Broadway, ha creat la cançó "Noise", juntament amb  el compositor Robin Roth. L'objectiu de la cançó, a part de conscienciar  i demanar els mateixos drets pel col·lectiu LGBT, és recaptar fons per lluitar per la igualtat pel matrimoni homosexual als Estats Units. 

Gavin Creel explica: "com potser sabeu en els últims anys m'ha interessat molt en la lluita pe rla igualtat de matrimoni i la igualtat del col·lectiu LGBT en general. El meu company musical Robbie Roth i jo hem escrit una cançó anomenada "Noise", que és com una mena d'himne homosexual pels nostres temps. La cançó tracta sobre lluitar en contra del silenci i la conformitat, i ser escoltats; una cançó que esperem que inspiri a la gent a defensar els drets dels homosexuals i fer soroll per aquelles persones que són tractades injustament, simplement pel fet de ser qui són i estimar a qui estimen [...] Sempre he cregut en el poder de l'art, i de la música en particular, per inspirar els canvis. Espero que aquesta cançó motivi a la gent per iniciar l'acció, lluitar i defensar allò en el que creu. Demano a tothom que ajudi a promoure la cançó i que el seu missatge es vagi difonent a través de la xarxa, comprant-lo com a regal nadalenc, parlant d'ella amb els amics i la família i a tots aquells que no puguin comprendre o creure en la igualtat en el matrimoni, així és com tota aquesta gent que té el poder per canviar les lleis ens escoltarà". Font
Ambiente G
Perez Hilton

1 comentaris:

Anònim ha dit...

MMMM... ! Preciosa cançó !
Em defenso molt malament amb l'anglès però crec que podria ser útil per a reivindicar qualsevol mena de discriminació, tan sols per sentiment que traspua el to de veu.
Moltes gràcies per l'enllaç.
Elvira.

Publica un comentari a l'entrada