dimecres, 21 de desembre de 2011

Robert Pattinson: fracàs per culpa de "semblar gai"?


Robert Pattinson, el famós actor de la saga "Crepuscle" va fer unes declaracions explicant el perquè del seu fracàs en el món de la moda. Segons ell, el seu aspecte efeminat de fa un temps, que suposadament el feia "semblar gai", va ser el culpable que no tingués l'èxit que s'esperava dins el món de la moda. 

L'actor va voler posar fi a aquest "impediment" per triomfar i va decidir no cuidar-se tant, per mostrar una imatge més descuidada i desenfadada que el fes semblar més masculí. 

És cert que el fet de ser homosexual ha estat un impediment per algunes persones que, malauradament, han patit homofòbia dins el món laboral. Això no significa però, que el fet de "semblar gai" sigui el culpable de l'èxit o el fracàs d'una persona. O és que no coneixem, cada vegada més, a persones homosexuals que estan triomfant dins el món de Hollywood o en les passarel·les d'arreu del món? Elton John, Ricky Martin, Ellen DeGeneres i la seva dona Portia de Rossi, Jane Lynch... La llista pot continuar. 

Estem força d'acord amb l'opinió i el posicionament d'Ambiente G respecte a aquesta situació: "s'hauria de saber si el fracàs de la seva carrera de model li va venir pel seu aspecte efeminat o perquè no valia com a model i el seu aspecte és una excusa per a justificar la seva falta de resultats dins el món de la moda":

Font
Ambiente G

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Suposo que la seva frustració va fer que interpretés el seu fracàs d'aquesta manera, però vaja... al món de la moda, precisament? Si hi ha molts models que "ho semblen"...

Anònim ha dit...

Potser sí. Sigui com sigui sembla incoherent i no "sona" massa bé que faci declaracions d'aquest estil!

Per cert, Toni, esperem la teva aportació/votació a la nostra última entrada sobre qui és la dona homosexual de l'any 2011 (pots triar algú que no formi part de les que hem proposat, evidentment)! Amb qui et quedaries, tu? ;)

Bones festes!!! ;)

Publica un comentari a l'entrada