divendres, 20 de gener de 2012

PERSONATGE HOMOSEXUAL DE FICCIÓ DE L'ANY 2011
Possibles spoilers!


Oriol Palau, La Riera (TV3)
Actor: Joan Muntal

Oriol Palau és un personatge d'una família adinerada, conservadora, catòlica i estricta. Malgrat tot, decideix fer pública la seva homosexualitat i començar una nova vida al costat de l'home que estima.
Kurt Hummel, Glee (Fox)
Actor: Chris Colfer

Kurt Hummel va sortir de l'armari en el seu institut quan encara ningú ho havia fet. Això li va portar molts maldecaps ja que va patir bullying per part d'un grup d'amics del seu institut. La seva és una història de lluita i superació.
Santana López, Glee (Fox)
Actriu: Naya Rivera

La Santana Lopez és una de les amigues de Kurt Hummel. Després de dues temporades de Glee s'enamora de la seva millor amiga, la Brittany, i això l'obliga a replantejar-se la seva sexualitat. En els últims capítols veiem com fa un pas molt complicat: explicar-li a la seva família i amics que és lesbiana. 

Emily Fields, Pretty Little Liars (ABC)
Actriu: Shay Mitchell

L'Emily va començar la sèrie sortint amb un noi, però conèixer a la Maya i enamorar-se'n va fer que se n'adonés que era lesbiana. Les seves amigues sempre li donen suport, però té seriosos problemes amb la seva família que no accepta el fet que sigui lesbiana.  
Isabel Lobo, Tierra de lobos (Telecinco)
Actriu: Adriana Torrebejano

Aquesta ens situa a l'Espanya de finals del segle XXI. Allà coneixerem la Isabel, una noia que descobreix que no sent atracció pels homes quan veu a una altra noia banyant-se. Aquest fet posa el punt i final a una crisi d'identitat que Isabel estava patint.

2 comentaris:

Eulàlia ha dit...

jursss. no segueixo cap de les series nominades..jurrr m'hauré de posar el dia, ja ho veig.. quina feinada! :P
unabraçada·

Anònim ha dit...

Jeje! Nosaltres Tierra de Lobos tampoc ho seguim, la veritat, però sabem aquest any hi ha hagut una trama lèsbica i per això hem volgut posar un dels personatges! Pel que fa a les altres totes estan molt bé, nosaltres estem molt enganxades a Glee! ;) És una molt bona sèrie per passar l'estona i escoltar bona música!

Publica un comentari a l'entrada