dimarts, 7 de febrer de 2012

Pel·lícules homosexuals Albert Nobbs


Nota: 7,5
Any: 2011
País: Estats Units

El seu argument

"Un home amb un secret. Una dona amb un somni"

De Cruella de Vil a Albert Nobbs: l'actriu Glenn Close es transforma, de nou, en aquesta pel·lícula i ho fa amb un paper amb el que pot aconseguir l'Oscar a millor actriu aquest 2012. Nosaltres vam anar a veure la pel·lícula, "Albert Nobbs", aquest cap de setmana i la veritat és que no ens va decepcionar. 

La pel·lícula explica la història d'Albert Nobbs, una dona que es fa passar per home per poder treballar, sobreviure i amagar-se de qui és realment. La història ens situa a la Irlanda del segle XIX, en un hotel on Albert treballa de cambrer. Aviat entra a treballar un home que descobreix el seu secret: Albert és, en realitat, una dona. Per sorpresa d'Albert, però, aquest home, anomenat Page, resulta ser una dona que també vesteix d'home pels mateixos motius que ella. Page està casat(da) amb una dona. Albert descobreix, així, que és possible una altra vida, una vida que també pugui compartir amb una altra dona. Aviat es fixa amb una noia cambrera que treballa a l'hotel amb ella, però es veu immersa en un triangle amorós que no es resol fins al final del film. 
Tot i que l'actriu protagonista està caracteritzada com a un home, en una de les escenes de la pel·lícula es mostra que el que realment voldria Albert és poder ser femenina ja que així és com realment se sent lliure. Tant Albert com Page veuen com a única solució, però, disfressar-se d'home per tal de poder tenir una parella que sigui una dona.

Tant Glenn Close, l'actriu protagonista, com Janet McTeer (l'actriu que fa de Page) estan nominades als Oscar. Es tracta d'una pel·lícula on la caracterització està cuidada fins l'últim detall. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada