dilluns, 20 de febrer de 2012

Elena Anaya dedica el Goya a la seva parella, però no en desvetlla el gènere

Ahir a la nit estàvem pendents dels premis Goya per si, per una banda, donaven el premi a la millor actriu a Elena Anaya i, per altra banda, si ella dedicaria el premi a la seva parella. Ens vam intentar fixar si, assentada a les butaques, estava acompanyada d'algú però aquest "algú" era la seva mare. 

Elena Anaya va aconseguir imposar-se davant les altres actrius, aconseguint així un guardó molt merescut (segons el nostre parer) pel seu paper a "La piel que habito", de Pedro Almodóvar. En el seu discurs d'agraïment va recordar-se'n dels seus companys a la pel·lícula, dels seus amics i de la seva família, així com de la seva parella. Però, per la nostra sorpresa (o no), no va especificar en cap moment si la seva parella era una dona o un home

Concretament les seves paraules van ser "Amb el meu amor, perquè ets el més fascinant que mai he trobat i perquè sóc tremendament feliç al teu costat". 

Així doncs, els rumors sobre la seva homosexualitat continuen sent això: rumors. Tot i que s'han publicat fotografíes de l'actriu amb una dona, ella no ha volgut mai ni confirmar ni desmentir la seva homosexualitat.

A continuació us deixem amb el vídeo:

4 comentaris:

Laura ha dit...

Jo tenia l'esperança de que se li escapés un 'ella' o alguna cosa així. Tot i que després de les fotografies que es van publicar, crec que ja no queda gaire dubte, però vaja :) i l'agraïment em va semblar molt tendre ^^

Per cert, veient el video un altre cop, abans que ho anuncii la Victoria Abril se sent l'home dient 'Elena Anaya'. Tonto, però m'ha fet gràcia!

Eulàlia ha dit...

jjajaj diu: si helena anaya no existiese, habria que fabricarla.
jajaj
aisss.. k mona tan nerviosa!
;)

·

Butterflied ha dit...

Jo, no había visto todo el discurso y me ha encantado. Mira que no le tengo especial simpatía a esta chica, pero me ha ganado un poquitín después de esto.

Anònim ha dit...

Molt d'acord amb tots els comentaris! En primer lloc, i tal i com comenta la Laura, sembla evident quina és l'orientació sexual d'Elena Anaya després de les fotografies publicades a Cuore durant l'estiu. Tot i així suposo que tampoc seria molt "just" per ella donar-ho per fet i sense qüestionar-ho gens, ja que no ho ha confirmat! Tot i així, i tal i com tu Laura dius... tot indica que surt amb una dona!

A nosaltres també ens sembla una noia molt simpàtica! Ens va fer gràcia el comentari d'Eva Hache respecte Habitación en Roma i la "no-necessitat" de grans recursos per fer una pel·lícula...! Ho vau veure? ;)^^

Publica un comentari a l'entrada