dijous, 9 de febrer de 2012

Glee i Sant Valentí


Atenció, spoilers!!
Els rumors sobre la relació entre la Santana i la Brittany (Glee) cada vegada són més sòlids. Segons fonts suposadament fiables la seva relació es confirmarà en el proper capítol, que s'emetrà el dimarts que ve als Estats Units i que coincideix amb el dia de Sant Valentí.

Si us heu entretingut a mirar alguns fòrums o webs que parlin d'aquesta trama, veureu que la comunitat LGBT està, perquè no dir-ho, força indignada. Fa molts capítols que s'espera que es confirmi la relació entre les dues noies però aquest moment no sembla arribar mai.

Doncs bé, segons el portal E! en el capítol de dimarts dedicat a Sant Valentí la relació entre la Brittany i la Santana passarà a un altre nivell i els productors de la sèrie oferiran "proves" de la relació entre les dues noies. Pel que es veu quan se li va preguntar a Naya Rivera (l'actriu que fa de Santana) sobre el proper capítol i què passaria entre la Santana i la Brittany, va respondre amb un somriure: "hi haurà moments molt, molt bonics".

En els darrers capítols hem vist com la Santana sortia de l'armari a l'institut i també li deia a la seva àvia (qui s'ho va prendre de la pitjor manera) [és el primer dels dos vídeos, a continuació]. Tot i així, des del final de la segona temporada ja sabíem que la Santana estava enamorada de la Brittany; la Brittany, però, li va dir que quan ella no tingués parella (en aquell moment sortia amb l'Artie) "seria tota seva" [segon vídeo]. I bé, aquest moment ja fa molts capítols que hauria d'haver arribat. Podria ser aquest el moment que els fans de la sèrie estaven esperant? Dimarts en sabrem la resposta!

Font
After Ellen
The Advocate 
E! Online

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada