dissabte, 11 de febrer de 2012

Pel·lícules homosexuals: I can't think straight












Nota: 8
Any: 2008
País: Regne Unit


El seu argument
I can't think straight (2008) és una pel·lícula que, en certa manera, recorda a la també britànica Imagine me and you: dues noies i el matrimoni d'una d'elles amb un home. La història pren una direcció totalment diferent quan veiem que en aquest cas les protagonistes són de descendents jordans i hindús i que la seva cultura i religió són els principals frens a la seva relació. 

Una de les dues noies és Tala, una noia que s'està a punt de casar amb un home. Viu i treballa a Londres, però es vol casar amb el seu promès a Jordània (d'on és la seva família). Aquest és el quart promès que té. Durant els preparatius està a Londres i coneix a Leyla, una noia hindú, i s'enamoren. 

Leyla

Tala

Leyla entén, així, perquè mai ha tingut cap relació bona amb un home, adonant-se que és lesbiana. Decideix fer un pas endavant i explicar-ho a la seva família. La mare de la noia s'ho pren molt malament, però ella no vol viure en una mentida. La Tala, però, no es veu capaç de fer aquest pas tan fàcilment. 

La nostra opinió
La pel·lícula ens ha agradat perquè mostra que tot i les dificultats (per culpa de la religió, la cultura i la família), és possible viure una vida amb la persona que t'estimes. Si haguéssim de dir quelcom negatiu seria que potser li falta realisme en algunes parts. La nostra valoració general, però, és molt positiva. 

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana mirar I can't think straight pot ser una alternativa per passar una bona estona!  


A continuació us deixem amb el tràiler:

2 comentaris:

Butterflied ha dit...

¡Quiero verla! Hace tiempo ya que no veo cine lésbico y esta es una de las que no he visto... Pinta bien.

Anònim ha dit...

Pues sí, a nosotras nos gustó bastante! :D Estos dias vamos recomendado algunas pelis lesbicas que hemos visto últimamente. Esperamos hablar de alguna otra que no hayas visto, a ver si te interesa! ;)

Publica un comentari a l'entrada