dijous, 9 de febrer de 2012

Miley Cyrus rep cartes d'odi per donar suport al matrimoni homosexual


L'actriu Miley Cyrus va fer, durant l'any passat, diverses declaracions on expressava el seu suport pel matrimoni homosexual. També es va fer un tatuatge al dit on posava "All love is equal" (tot l'amor és igual). Malauradament no tothom va pensar que aquestes accions fossin massa apropiades i, en conseqüència, l'actriu ha rebut nombroses cartes d'odi i despreci per donar suport al matrimoni homosexual.

Tot i així, Miley Cyrus ho té molt clar: "imagina't que trobes algú a qui estimes més que a res en el món; algú per qui arriscaries la teva vida, però no t'hi pots casar. I que no poguéssis tenir aquell dia especial com els teus amics -ja sabeu, portar l'anell al dit i que signifiqui el mateix que per qualsevol altra persona. Posa't en la situació d'aquesta persona".

Cyrus explica que ha rebut cartes despreciant les seves opinions, i que alguns fans s'adrecen a ella preguntant-li: "què t'ha passat? Abans eres una noia cristiana!"

L'actriu també va despertar polèmica l'any 2010 en una actuació en el programa "Britain's got talent", on va cantar la cançó "Can't be tamed". Al llarg de la coreografia s'acaba insinuant (tot i que en realitat no passa) que es fa un petó amb una de les ballarines. Això va ser suficient perquè Miley Cyrus rebés critiques per "fomentar" l'homosexualitat. 


Ens agrada veure com les noves generacions (l'altre dia parlàvem de Daniel Radcliffe, que té 22 anys; Miley en té 19) no tenen por d'expressar les seves opinions, i que aposten per la igualtat i la tolerància.

Font
The Advocate

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada