dimarts, 14 de febrer de 2012

Per Sant Valentí Google no oblida a les parelles homosexuals


Per celebrar el dia de Sant Valentí, Google ha creat una animació que explica la història d'amor entre un nen i una nena. Aquest fet no tindria més transcendència si no fos perquè al final de l'animació hi apareix un mosaic de sis fotografies que representen tot tipus de parelles. I sí, Google també ha volgut deixar-hi plasmades les parelles homosexuals! En aquest cas, la imatge que hi apareix és la de dos nois (de moment les lesbianes ens hem d'esperar!). Tot i així és una acció que des d'It's not a phase elogiem ja que ajuda a visibilitzar el col·lectiu homosexual.

Durant el dia d'avui podeu veure aquest Doodle a la pàgina inicial de Google. El mosaic amb les sis fotografies apareixerà al final de la història entre els dos nens. Això sí, estigueu atents perquè el mosaic només apareix durant un segon!


Feliç dia de Sant Valentí.

4 comentaris:

Eulàlia ha dit...

siiii ho he vist de bon matí, i mig adormida, m'he pensat que la parella del costat dels dos nois eren dues noies! jajaja
ho podrien semblar, no?

Anònim ha dit...

Doncs la veritat, Eulàlia, és que a primer cop d'ull a nosaltres també ens han semblat dues dones! Com que les imatges només es mantenen durant uns segons, hem hagut de tornar-ho a veure per poder identificar que no eren dones! Llàstima, no? :P

Eulàlia ha dit...

sisi llàstima!
farem veure que son dues dones i ja està!
jajajaj ;)

Butterflied ha dit...

Otra que pensó que las de la esquina eran dos ancianitas, jaja. La idea está muy bien, la visibilidad y la educación en igualdad son muy importantes. :)

Publica un comentari a l'entrada