dissabte, 10 de març de 2012

Benet XVI critica els avenços pel matrimoni homosexual als Estats Units


Hi ha notícies que només de veure'n el protagonista ja et pots imaginar quina mena de declaracions farà. Doncs bé, com us podeu pensar aquest és un dels casos. Pel que sembla Benet XVI està amoïnat perquè cada vegada més estats nord-americans aproven el matrimoni homosexual. L'últim estat en fer-ho va ser Maryland, fa poques setmanes, convertint-se en el vuitè estat on gais i lesbianes poden casar-se. 

Les declaracions de Benet XVI, tal i com llegiem al web d'Ambiente G, criticaven "les poderoses  corrents polítiques i culturals" que estan fent que cada vegada més estats donin suport al matrimoni entre persones del mateix sexe i trencant els esquemes de la "família tradicional". 

El discurs el va fer en una trobada amb bisbes de tres estats nord-americans i va aprofitar per atacar a l'administració del president dels Estats Units, Barack Obama, dient que és una "amenaça per la llibertat de consciència i religió". 

Què en podíem esperar d'un personatge així? Nosaltres, com ja hem dit d'altres vegades, som atees. Però respectem a aquells qui creuen en qualsevol religió. Per què, doncs, la màxima autoritat d'una religió no pot respectar a tothom i tractar-lo amb igualtat? Sens dubte mai ho entendrem perquè és totalment incomprensible. 

Font

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada