dijous, 1 de març de 2012

Lady Gaga inaugura la "Born this way foundation"


Mesos enrere Lady Gaga anunciava que a principis de 2012 posaria en marxa la fundació "Born this way", una entitat amb l'objectiu d'acabar amb les desigualtats i el bullying, especialment entre els joves. Born this way foundation té com a eixos principals la igualtat, el respecte, l'acceptació i la diversitat. La fundació ha estat creada per la pròpia Lady Gaga, juntament amb la seva mare Cynthia Germanotta. 

Ahir a la tarda Lady Gaga, acompanyada de la seva mare i de personalitats com Oprah Winfrey o David Burtka (el promès de Neil Patrick Harris), va portar a terme l'acte inaugural de la Born this wa foundation a la Universitat de Harvard, als Estats Units. 

Lady Gaga s'ha posicionat nombroses vegades en contra del bullying que pateixen alguns joves homosexuals a les escoles i diu que ella vol contribuir en una educació tolerant: "Vull formar part, d'alguna manera, de l'escolarització dels joves, amb l'objectiu que la gent sàpiga que no està bé ser intolerant amb els nens i els joves, no és correcte no acceptar-los, no està bé ser violent perquè no els acceptis. Si ensenyes als teus fills a estimar a tothom és d'esperar que, amb el temps, ells també promoguin l'acceptació". 

En el web de la fundació diversos joves comparteixen les seves històries i fins i tot es pot participar en un concurs creatiu (fins el 23 de març). A continuació us deixem amb l'enllaç al web oficial de la fundació: Born this way foundation

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada