dimarts, 6 de març de 2012

Torna "Out with Dad" (2x07)


Fa dos dies es va emetre el capítol 2x07 d'Out with Dad. Aquesta segona temporada està dividida en dos meitats i aquest capítol és el primer de la segona meitat. El capítol s'anomena "Out with PFLAG. Part 1"; la continuació del capítol no s'emetrà fins la primera setmana d'abril. 

Temps enrere vam fer una entrada dedicada a aquesta sèrie, però pels qui no sabeu massa de què tracta la sèrie a continuació us en farem un breu resum. La història parla d'una noia, la Rose, que viu amb el seu pare. La Rose acaba d'acceptar que és lesbiana, però encara no ho ha dit a  ningú. En els capítols emesos fins ara veurem com la noia surt de l'armari amb el seu pare i algunes persones properes a ella. La seva millor amiga és la Vanessa una noia que també sembla ser lesbiana però que ni ella ho vol acceptar ni la seva família ho acceptaria mai. 

Es tracta d'una sèrie online, i cada episodi dura entre 5 i 15 minuts. El que més ens agrada de la sèrie és que es tracta d'una ficció però alhora tracta les històries des d'un punt de vista molt educatiu.
En l'últim capítol, "Out with PFLAG", la Rose i el seu pare assisteixen a una reunió del PFLAG (Parents, family and friends of lesbians and gays), on diverses persones expliquen com van sortir de l'armari i en quina situació es troben actualment. Les històries del capítol van ser seleccionades després que els fans de la sèrie enviessin les seves pròpies històries al web oficial d'Out with Dad. Per tant, aquestes històries han estat adaptades a la sèrie però bàsicament estan basades en fets reals. Pels qui heu anat seguint la sèrie, veureu que en aquest capítol la Rose es troba amb algú que li és força familiar

A continuació us deixem amb el capítol! 


2.07 "Out with PFLAG, Part I" per OutWithDad

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada