dijous, 12 d’abril de 2012

L'homofòbia del bisbe d'Alcalà d'Henares


El bisbe d'Alcalà d'Henares va quedar ben retratat fa uns dies en fer unes declaracions duríssimes en contra de les persones homosexuals. La missa que pronunciava aquest bisbe era retransmesa per La2 de Televisió espanyola, un canal de televisió que, recordem-ho, és públic.

El bisbe va dir, concretament, que les persones homosexuals es corrompen i es prostitueixen per provar que ho són, o que visiten locals nocturns d'homes. Acaba el seu discurs dient que aquestes persones "us asseguro que troben l'infern". 


Bé, sembla que per aquest senyor els homes homosexuals tenen un greu problema i també sembla que, per ell, les lesbianes no existim ja que en cap moment es refereix a les dones homosexuals.

Afortunadament, la gent ha decidit fer-hi quelcom al respecte i les crítiques al bisbe no han parat des del dia de les seves desafortunades declaracions. També ha rebut moltes crítiques RTVE perquè a dia d'avui encara té penjat en el seu portal web el vídeo amb aquestes declaracions irrespectuoses i discriminatòries. 

Ahir el Consell d'Administració de RTVE havia de prendre una decisió sobre el que havia passat però tot s'ha quedat amb res per culpa dels representants (no podia ser menys) del Partit Popular i Convergència i Unió que s'han absentat de la reunió. Segons ell el tema no estava dins "l'ordre del dia". 

Tot plegat, una vergonya. 

Font
Ambiente G

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui recoi es creu aquest energúmen per jutjar la gent !!!! A més a més jugant a la vidència... Què li semblaria si jo em poso a la seva alçada i dic d'ell que es dedica a corrempre infants innocents. O que no diu res de les dones pel molt que li plau observar-les "juntes" i si pot ser a prop seu, millor...

Perdoneu companyes i companys, però és que aquesta maleïda cúria fot emprenyar !
Elvira.

Anònim ha dit...

Molt ben dit, Elvira! Pel bé d'aquest home millor no ens posem amb els centenars de casos que surten de capellans que practiquen la pederastia sense cap mena de càstig ni remordiment.

Això sí que és una realitat i no el que ell diu sobre els homosexuals. A nosaltres no ens cal fer res per provar qui som, cadascú sap què sent i per qui, no hi ha més.

I mira, si anant a l'"infern" evito trobar-me personatges com aquest...què vols que et digui, doncs, potser no està tan malament!

Anònim ha dit...

Benvolguda/es It's not a phase,
'L'infern és ple de barrets de capellà' He escoltat aquesta frase per més d'un clergue... Per tant, ni vosaltres ni jo, se'ns ha perdut res a cap infern. ;-))

Petons, i perdoneu el retard.
Elvira.

Anònim ha dit...

Té MOOOOLTA raó aquesta frase, molt bona, Elvira! ;)

Gràcies pel comentari! :D

Publica un comentari a l'entrada