dilluns, 16 d’abril de 2012

Nicolas Sarkozy, fill de mares lesbianes en una campanya de publicitat


L'ONG francesa SOS Homophobie va llançar una campanya publicitària dissabte passat per demanar al govern francès que reconegui a les parelles homosexuals. 

La campanya consisteix en un seguit de peces publicitàries que, evidentment són un montatge fotogràfic, on es veu una família homoparental formada per dues mares i un fill. Aquest últim resulta ser un nen amb la cara del president francès Nicolas Sarkozy. La imatge va acompanyada de l'encertat eslògan "En Nicolas també hauria pogut tenir dues mares lesbianes".

També s'han publicat declinacions de l'anunci on hi apareixien nens amb la cara de nombroses personalitats del panorama polític francès. 

SOS Homophobie lluita pels drets del col·lectiu homosexual des de fa 18 anys i afirma que sigui quin sigui el resultat de les eleccions del 22 d'abril i 6 de maig continuarà lluitant per sensibilitzar a la població de les desigualtats i discriminacions que pateix el col·lectiu LGBT. L'objectiu de l'ONG és aconseguir que lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals puguin tenir la seva llar i formar una família com qualsevol altre ciutadà francès. 

Font

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada