dimecres, 9 de maig de 2012

Barack Obama dóna suport al matrimoni homosexual


Primer de tot, perdoneu la desconnexió dels últims dies! Són els últims mesos de la carrera i la feina no deixa massa temps pel bloc. Esperem, d'aquí poc, poder tornar a penjar notícies tan sovint com ho feiem fins ara! Moltes gràcies per la vostra comprensió! ;)

Avui us volem parlar d'una notícia molt recent, que ha passat fa tan sols uns minuts. El president nord-americà Barack Obama acaba de fer unes declaracions històriques al programa Good Morning America, presentat per Robin Roberts, en les que ha expressat el seu suport total al matrimoni homosexual. 

 "T'he de dir que durant anys, en els que he parlat amb amics, família i veïns, he pensat en membres del meu propi equip que estan en relacions homosexuals absolutament monògames, estables, que pugen als seus fills junts, quan penso amb aquells soldats lluitant per nosaltres que encara ara, que ja no hi ha el Don't ask don't tell, se senten discriminats perquè no es poden casar. He arribat a la conclusió qeu per mi personalment és important afirmar que penso que les parelles homosexuals s'haurien de poder casar".

La notícia ha donat la volta al món, convertint-se en trending topic mundial. 

Una molt bona notícia per acabar el dia!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada