dissabte, 12 de maig de 2012

Comencen les votacions del Hot100 a AfterEllen

L'arxiconegut portal lèsbic AfterEllen ha obert les votacions per la seva llista anual del "Hot100", una llista amb les dones amb més èxit dins la comunitat lèsbica. Qualsevol amb un compte a Twitter o a Facebook pot votar fins a 10 dones (ja siguin homosexuals o heterosexuals). Quan el termini de votacions acabi AfterEllen farà el recompte amb les celebritats que ocupen les 100 primeres posicions. Aquí podeu votar!

L'any passat la primera posició la va ocupar la Naya Rivera, la Santana de Glee, seguida de la seva companya de repartiment Heather Morris (la Brittany, a la sèrie). Les següents posicions eren ocupades per actrius que interpreten a personatges lèsbics a sèries o pel·lícules, però no hi faltaven algunes personalitats que ja s'han convertit en un clàssic dins la llista Hot100, com Ellen DeGeneres o la seva dona Portia de Rossi. 

Aquesta llista no és cap tonteria, ja que sortir-hi dóna cert "reconeixement" dins la comunitat lèsbica. A més, el portal web sol entrevistar a les persones que ocupen les primeres posicions dins la llista. 

A continuació us proposem alguns noms que nosaltres hem inclós dins la nostra votació:1. Naya Rivera
2. Jayma Mays
3. Ellen DeGeneres
4. Leisha Hailey
5. Emma Watson
6. Heather Morris
7.Meryl Streep
8. Maggie Gyllenhaal
9. Laura Fraser
10. Tina Fey

El portal homòleg masculí, AfterElton, també fa el mateix i s'hi poden votar fins al 10 homes que creieu que hagin de formar part de la llista de les 100 celebritats masculines amb més èxit dins la comunitat gai.  

I vosaltres, a qui heu votat?

2 comentaris:

Ana17 ha dit...

Yo ho tinc molt clar a la Jessica Capshaw la actriu que fa D'Arizona a Anatomia de Grey es el meu amor platonic que li vaig a fer... :)

Anònim ha dit...

La Jessica Capshaw, bona eleccicó! :D

Publica un comentari a l'entrada