dijous, 10 de maig de 2012

Sorpresa a Lip Service


ATENCIÓ, SPOILERS!!
En aquesta ocasió, més que en d'altres, us recomanem que si encara no heu mirat els primers capítols de la segona temporada de Lip Service o no els heu vist ni sabeu què ha passat: no llegiu aquesta entrada!! 

Lip Service ens ha enganyat. No deixarà de ser una molt bona sèrie però ens ha enganyat! Durant la promoció de la segona temporada ens van vendre que aquesta giraria entorn del triangle amorós entre la Sam, la Cat i la Frankie. Però no! Les xarxes socials, blocs i portals lèsbics comentaven, amb incredulitat, el que va passar en un d'aquests primers capítols de la sèrie: han matat a la Cat. I amb això s'hauran acabat (o no) els dilemes sobre la doble vida que aquesta portava. Ara ja no sabrem si hagués escollit a la Sam, l'agent de policia, amb la qui començava una vida nova, o a la Frankie, un antic amor del passat. Ja no ho sabrem mai.

Cat i Sam, una de les parelles més estimades de la sèrie
Pels qui no sabeu què va passar us en farem un molt breu resum. Un cotxe va atropellar brutalment a la Cat, que va morir poca estona després. Sembla que les segones temporades són fatídiques per les sèries lèsbiques (i, sinó, mireu la Dana de The L Word!), que sempre acaben amb algun dels personatges més entranyables de la sèrie (en els dos casos, personalment, amb dos dels meus personatges preferits). En aquest cas, els motius de la mort de la Cat, s'expliquen més fàcilment del que sembla: Laura Fraser, l'actriu que interpreta a la Cat, tenia un contracte amb una altre projecte i podia dedicar poc temps a Lip Service. La creadora de Lip Service va trobar un final definitiu (i segons ella, el més realista) a la relació de la Cat, la Frankie i la Sam, que estava arribant en un carreró sense sortida. El pitjor de la història? La Laura Fraser va gravar el capítol pilot per una altra sèrie, però després van agafar a una altra actriu per la resta de capítols. Vaja, que s'ha quedat sense les dues feines. 

Tornant a Lip Service, pel que sembla acaba un capítol a la vida de les noies però en comença un altre. S'acaba un triangle amorós però sembla que n'hagi de començar un altre. En aquest cas, entre la Sam, la Tess i la Lexy, el nou personatge. Sembla ser a la Tess li agrada la Lexy però que aquesta comença a sentir quelcom per la Sam. 

Lexy i Sam (d'esquenes)

Com es resoldrà aquesta història? Què passarà amb la resta de personatges de la sèrie? Cada divendres en trobarem la resposta en un nou capítol. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada