dijous, 25 d’octubre de 2012

Dues noies noies heterosexuals es fan un petó en un míting anti-gai

Gérard Julien. Agence France Presse
Cada vegada són més les persones que es posicionen públicament a favor de la igualtat de drets entre les persones homosexuals i les heterosexuals. Fa tan sols un parell de dies la imatge d'aquestes dues noies heterosexuals franceses va donar la volta al món. I és que no fa falta ser part del col·lectiu per voler que tothom gaudeixi dels mateixos drets. Julia (de 17 anys) i Auriane (de 19) van fer-se un petó enmig d'un míting anti-gai, en senyal de protesta. 

No té preu la cara d'estupefacció de la gent del darrere que, segons les mateixes noies explicaven a la revista LGBT francesa Têtu, els hi cridaven que "el que feien era fastigós": La mare d'una de les dues noies, per la seva banda, va dir que estava molt orgullosa de la seva filla, i del fet que lluités pels seus principis. 

Tot això passa enmig d'una França que està en ple debat sobre la llei que aprovaria el matrimoni i l'adopció per part de persones homosexuals. L'actual govern francès va prometre durant la seva campanya pre-electoral que aprovaria aquests canvis durant el primer trimestre de 2013 i així té pensat fer-ho. 

Malauradament el sector més conservador del país ha iniciat una campanya en contra la la possible futura llei. 75 ciutats franceses donen suport a aquesta campanya anti-gai.

Manifestants a favor del matrimoni LGBT

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

No acabo d'entendre si les noies eren heterosexuals o no. Està confirmat? Sigui com sigui em sembla fantàstic, i la cara de la vella del fons impagable. XD

Anònim ha dit...

Sí, les noies són heterosexuals (així ho confirmen elles mateixes a la revista LGBT Têtu)! Però segons han explicat estan molt a favor dels drets LGBT i per això van voler fer aquest acte de "protesta" enmig d'un míting que va en contra dels homosexuals.

Com tu dius, la cara de la senyora del darrere (la dels cabells blancs suposo que et refereixes, no?) és impagable. Al cap i a la fi les noies no fan mal a ningú..!

Malgrat aquesta croada anti-gai que s'està organitzant a França esperem que els nostres veïns facin aquest pas tan important i legalitzin el matrimoni i adopció LGBT!

Publica un comentari a l'entrada