dilluns, 15 d’octubre de 2012

The New Normal. Opinions?


Fa poques setmanes es va estrenar, als Estats Units, una nova sèrie homosexual: The New Normal. La sèrie té com a protagonistes a en Bryan i a en David, una parella que té un únic desig: tenir un fill. Per a aconseguir-ho comptaran amb l'ajuda de la Goldie, una noia que vol ajudar-los a complir aquest somni fent de mare de lloguer. 

De moment s'han emès cinc capítols de la sèrie i ens agradaria saber si algú de vosaltres l'ha vist i quines són les vostres opinions! 

Pel que sembla la sèrie està tenint força èxit tot i que ha estat durament criticada per KSL-TV, un canal de televisió mormó que s'ha negat a emetre la sèrie perquè parla de persones gais que viuen una vida "normal": 

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Per desgràcia he sabut de la seva existència per la polèmica, però si la gent en parla bé estaria bé fer-hi una ullada. El problema és que jo no sé fer ullades, m'enganxo a les sèries... :S

Anònim ha dit...

Sí, és un clàssic! Fer una ullada a una sèrie i quedar-s'hi totalment enganxat; sé de què em parles! ^^

Pel que fa a la polèmica d'aquesta sèrie, al final els primers interessats en que la sèrie no es vegi li fan publicitat a la sèrie i encara s'acaba veient més. Per escenes que he vist sembla una sèrie molt correcte i no digna de cap polèmica com la que s'ha generat.

Caldrà veure el què..:!

Publica un comentari a l'entrada