dijous, 20 de desembre de 2012

Quin canvi de look!

Avui us presentem un recull dels canvis de look que s'han fet algunes celebritats homosexuals. 

Què és millor: l'abans o el després?


Què us suggereix el nom de Portia de Rossi? A part de ser la dona de l'Ellen DeGeneres, una de les primeres coses que ens vindrà al cap és la seva llarga cabellera rossa que ha lluit durant anys. Aquest 2012 la Portia ha decidit canviar el seu look per una mitja melena que també l'afavoreix molt. És estrany, oi, veure-la així? Però li queda la mar de bé!Sí senyor, d'això se'n diu fer un bon canvi. En Chris Colfer ha passat de semblar un bon nen que mai havia trencat cap plat (fins i tot semblava una mica repel·lent) a un estil molt més modern, atractiu i adequat a la seva edat. Què us sembla, a vosaltres?Morena i amb els cabells llargs: aquest és el look habitual (i actual) d'Elena Anaya. Les fotos demostren, però, que al llarg de la seva vida ha provat altres opcions com els cabells curts i rossos. Nosaltres, sens dubte, ens quedem amb el seu aspecte actual!Les exigències de guió han fet que Ricky Martin, aquest any, s'hagi deixat els cabells més llargs, s'hagi afaitat la barba de tres dies que portava i s'hagi deixat créixer el bigoti. El cantant i actor està actualment en cartellera a Broadway, en el musical Evita. A vosaltres com us agrada més? Nosaltres pensem que és un dels casos que queda bé de les dues maneres!


Amber Heard és una mica menys agosarada a l'hora de canviar el seu aspecte. Com en el cas de la Portia de Rossi, estem molt acostumats a veure-la rossa... i per això el simple fet de canviar-se el color de cabell representa una novetat! Pel que sembla aquest 2012 l'actriu ha optat pels cabells castanys. I també li queden bé!Si algú ha canviat moltes vegades d'aspecte, aquest és Perez Hilton. I no només pel seu pentinat, sinó especialment per la seva espectacular pèrdua de pes. Ja ho veieu, una imatge val més que mil paraules!Llargs o curts, aquesta és la qüestió! En el cas de Cynthia Nixon, una de les protagonistes de Sexe a Nova York, nosaltres creiem que l'afavoreix molt més la mitja melena que els cabells llargs. Però hi ha gustos per tot!Us en recordeu del doctor George O'Malley d'Anatomia de Grey? Doncs aquí teniu dos dels seus looks més recents. Nosaltres optem per quan portava els cabells una mica més llargs, que és com el solem veure habitualment.I per últim... la Leisha Hailey, que encarnava a la carismàtica Alice Pieszecki a la petita pantalla ara ja fa uns quants anys. De fet, a The L Word va començar amb els cabells curts i mica en mica se'ls va anar deixant llargs fins a la mida actual. Nosaltres aprovem, sens dubte, el seu canvi de pentinat.


Ara us toca opinar a vosaltres! Quins són els vostres looks preferits dels famosos LGBT? 

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Jo, per una qüestió personal de gustos, i trobo que també per la influència que segles d'una tendència estilística exerceixen en mi, considero que els cabells llargs fan més femení, i que una noia lesbiana o bisexual no té per què tallar-se'ls curts i a sobre engominar-se'ls per tal de viure la seva vida afectiva i sexual d'acord amb el que és i sent. L'androgínia de cabells i/o roba no m'agrada gens, no la trobo sexi i em destrempa, per tal de dir-ho en termes vulgars. I no parlo d'una noia que es posa la dessuadora del seu xicot, per exemple, que és bufó i tot, sinó de l'estil Annie Hall.

Per a gustos els colors, però sigui quina sigui l'orientació sexual d'una dona trobo que els cabells molt curts us queden malament, i m'he de mossegar molt la llengua quan algú que conec es presenta amb un tallat radicalment curt i tothom li diu que li queda tan bé.

En conseqüència, totes les famoses que surten aquí dalt que han passat de curts a llargs hi han sortit guanyant, repeteixo, segons la meva humil opinió.

It's not a phase ha dit...

Gràcies pel comentari! ;)

Doncs jo personalment també hi estic d'acord, per norma general sóc més de cabells llargs que de cabells curts, per les noies (jo inclosa). Tampoc m'agrada això de l'engominat que comentes, la veritat! Veig que en aquest sentit jo també estic influenciada per la tendència dels segles... :P

Tot i així, en alguns casos trobo que el tallat curt per una noia pot quedar bé... Per exemple, el pentinat que porta ara la Portia de Rossi. Sí que és molt més curt, però continua sent femení!

Però bé, en general i en la immensa majoria dels casos, jo també opto pels cabells llargs ;)

Publica un comentari a l'entrada