dilluns, 10 de desembre de 2012

"Seguirem sent amigues si et dic que m'agraden les noies?"

La Riera ens va deixar, abans del pont, amb l'avançament d'una escena força prometedora: la Paula li deia a l'Ariadna que estava enamorada d'ella. Doncs bé, avui el capítol ha començat precisament amb aquesta escena i aviat s'ha descobert quina direcció prendria aquesta trama dins la sèrie. 

L'escena en qüestió comença quan les dues amigues comencen a parlar sobre les vacances de Nadal, sobre com passaran el cap d'any juntes amb altres amigues, fins que l'Ariadna li acaba dient a la Paula que és la seva millor amiga. Aquest és el punt de patida que la Paula agafa per dirigir la conversa cap a on ella vol, i li acaba confessant a l'Ariadna que li agraden les noies i que està enamorada d'ella.

Minuts després, reapareix l'Ariadna parlant amb la Raquel (la xicota del seu pare). L'Ariadna sembla neguitosa, pensativa... I acaba explicant-li a la Raquel tot el que ha passat. La reacció de la Raquel és pràcticament de total normalitat. Aconsella a l'Ariadna i li diu que el millor que pot fer és "explorar els seus sentiments" per descobrir què sent realment.


Quan l'Ernest, el pare de l'Ariadna, parla amb la Raquel i se n'assabenta del que ha passat es queda molt sorprès. De fet, directament no es creu que la Paula pugui ser lesbiana. Però bé, no vol quedar com un home antic i conservador i acaba posant bona cara als consells que la Raquel ha donat a l'Ariadna. Si veieu el capítol us n'adonareu que a l'Ernest no li sembla bé ni per casualitat... Aquesta és la cara que li queda quan la Raquel li explica el que ha passat!


Pel que sembla, segons les escenes avançades del final del capítol, demà és la Sònia (mare de l'Ariadna) qui se n'assabenta del que ha passat. I pels pocs segons que es veuen no està gaire conforme amb els consells de la Raquel a l'Ariadna.


Vosaltres quins consells li donaríeu a l'Ariadna? I a la Paula? 


Atents al capítol de demà que també sembla continuar amb aquesta trama!

Aquí podeu veure el capítol!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc fan absoluta de la Raquel!!!! a part de guapissima, resulta q no te un pel de tonta! bona en mates i bona donant consells :)

It's not a phase ha dit...

Gràcies pel comentari! ;)

Doncs sí, la Raquel és bona donant consells! Si més no pel que li va donar a l'Ariadna ;)Sembla que la Raquel tindrà problemes, però, amb la Sònia..que crec que està una mica gelosa d'ella!

A veure com acaba tot plegat, pot ser interessant!

Publica un comentari a l'entrada