dilluns, 14 de gener de 2013

Jodie Foster parla obertament als Globus d'Or


Si hi ha una actriu de qui s'ha rumorejat sobre la seva sexualitat aquesta és Jodie Foster. Portem anys amb una eterna incògnita que s'ha resolt no fa ni 48 hores. I ens n'alegrem que hagi estat així! No només pel fet que, de ben segur, el que ha fet beneficii a la visibilitat de les dones homosexuals. Sinó, i molt especialment, per ella, que podrà viure tranquil·lament sense ser qüestionada sobre la seva vida privada.

Aquest diumenge hi va haver l'entrega de premis dels Globus d'Or. Jodie Foster va ser una de les guardonades per la seva llarga trajectòria a la indústria -ni més ni menys que 47 anys de carrera!-. L'actriu va començar a l'edat de tres anys. 

Jodie Foster va començar el discurs d'acceptació del premi amb un to distès i còmic. Aviat, però, va anunciar que era el moment de fer unes declaracions sobre la vida privada. L'actriu sempre ha estat molt reservada sobre la vida però va voler aprofitar l'ocasió per confirmar un rumor que corria sobre ella des de fa anys

"Espero que no us quedeu decepcionats perquè no faré un gran discurs de sortida de l'armari, perquè ja ho vaig fer fa mil anys, quan era jove, amb els meus amics, familia, companys de feina i, gradualment, i amb molt d'orgull, amb tothom que vaig anar coneixent". 

D'aquesta manera  va posar punt i final a anys de discussió sobre la seva presumpta homosexualitat. Va aprofitar, també, per donar les gràcies a la seva parella durant 20 anys, amb la qui comparteixen dos fills (actualment estan separades).

A continuació podeu veure el discurs sencer!

 

Font

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Però no se sabia, ja, que estava amb una dona? Com és que ho ha dit ara, això? A què venia? XD

It's not a phase ha dit...

Sí i no! Vaja que, pel que es veu, i tot i que havia estat vista amb una dona, tampoc és que hi hagués cap confirmació "oficial" per part seva. I va aprofitar l'entrega de premis per confirmar un rumor que molta gent ja donava per fet ;)

Publica un comentari a l'entrada