dijous, 10 de gener de 2013

Ke$ha i Matt Dallas: els primers en sortir de l'armari!


Any nou, vida nova!

La cantant Ke$ha va voler començar l'any amb un nou propòsit: fer pública la seva orientació sexual. Així ho va fer tan bon punt va començar el 2013, en una entrevista a la revista nord-americana "Seventeen", en la que es va declarar bisexualTot i que les seves declaracions ja han sortit a la llum, l'entrevista sencera no es publicarà fins al mes de febrer. 

"No només m'agraden els homes. El gènere no té res a veure. Té a veure amb l'esperit de la persona amb la qui estàs", explica Ke$ha.

De fet, l'any 2010 ja havia dit en una entrevista per a la revista LGBT "Out" que li agraden les persones i que per això no es considera ni hetero ni homosexual. Però no ha estat fins ara que els mitjans s'han fet un ressò considerable de la notícia. 

Per la seva banda, Matt Dallas, protagonista de la sèrie Kyle XY, ha sortit de l'armari de la millor manera possible: anunciant el seu compromís amb el músic Blue Hamilton. Ho ha fet a través del Twitter:
"Començant l'any amb el meu nou promès @bluehamilton. Una manera genial de començar el 2013!".

Enhorabona als dos i benvinguts al club!


Font
GLAAD
Ambiente G
La Cosa Rosa

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Si em permeteu el comentari, i que no se m'interpreti malament, sisplau, detecto que molts famosos etiquetats com a "provocador" per la seva actitud intencionada s'acaben declarant bisexuals. És realment sincer? O és que dir que t'agrada "tot" ven més que si ets homosexual?

It's not a phase ha dit...

Bona observació. Doncs bé, és veritat que alguns cantants "excèntrics", per dir-ho d'alguna manera, s'acaben declarant bisexuals. Una manera de vendre més? Podria ser! Per altra banda, també s'arrisquen a perdre vendes, prestigi o reputació... tots sabem com són alguns sectors de la societat! En tot cas, el temps acabarà demostrant si aquestes "sortides d'armari" són una estratègia o realment és cert. A mi m'agradaria pensar que són certes, lògicament. Com més persones conegudes surtin de l'armari més visibilitat i, en principi, més normalització. Seria molt lleig per part d'aquestes persones jugar amb quelcom que per algunes persones és tant important!

Publica un comentari a l'entrada