dimecres, 27 de febrer de 2013

Fucking Åmål al Museu del Cinema

Demà el Museu del Cinema de Girona projectarà Fucking Åmål, de manera gratuïta, dins un ciclefòrum educatiuAlguns de vosaltres potser heu sentit a parlar, o heu vist, la pel·lícula lèsbica Fucking Åmål (Maleïda Åmål). Si no ho heu fet o teniu ganes de repetir teniu una cita al Museu del Cinema de Girona. Demà dia 28 de febrer, a les 19:30h, es projectarà aquest film dins del ciclefòrum educatiu organitzat des del Consell Municipal Escolar i el Consell Municipal d'Educació de Girona.

L'entrada és lliure i, a més, comptarà amb les ponències de Carme Rabadà (membre de l'Associació de Pares i Mares de Gais i Lesbianes), Oscar Elgarrista i Toni Pimentel (membres de Sinver, l'Associació Universitària de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transexuals de la Universitat de Girona) i Carme Fornells (directora del Centre Jove de Salut de Girona). El film es projectarà en versió original subtitulat. 

Fucking Åmål explica la vida de l'Agnes, una noia tímida i introvertida que se'n va a viure a Åmål (d'aquí el títol). Té pocs amics a l'institut, però aviat s'enamora de l'Elin una noia popular i rebel. El film mostra les dificultats per les que passa l'Agnes per acceptar qui és i què sent. Aquest llargmetratge suec de l'any 1998 ha guanyat nombrosos guardons, inclosos quatre premis Guldbagge (l'equivalent dels Oscars a Suècia). 

Si voleu llegir la nostra crítica de la pel·lícula feu clic aquí.


Més info a:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada