dimarts, 25 de juny de 2013

Agenda: Orgull LGBT a Girona


Ja només queden tres dies pel 28 de juny, el dia de l'orgull LGBT. Avui dedicarem l'entrada a fer difusió sobre els actes que es portaran a terme a la ciutat de Girona. 

divendres 28 de juny
18:00h. Lectura de contes. Aquest acte anirà destinat a nens i nenes, amb lectures per la igualtat i la visibilitat. Es crearà, també, un Mural de la Diversitat a la parada de Girona Orgullosa (Pont de Pedra). 

20:00h. Manifestació sota el lema "Per un país lliure de transfòbia i homofòbia"Aquest serà l'acte principal de la celebració. Començarà al Pont de Pedra i farà el recorregut habitual de cada any. La manifestació culminarà amb la lectura del manifest per part de membres de la Comissió Unitària 28 de juny. 

Durant aquest dia la bandera de l'arc de sant Martí onejarà en el Museu d'Història de Girona, i es penjarà el Triangle Rosa (símbol de la lluita LGBT) al Pont de Pedra. 

Celebracions diverses. Un cop acabada la manifestació hi haurà dos actes festius més: el primer d'ells al Casal Independentista El Forn, i l'altre a la discoteca CLIMAXSS.

dissabte 29 de juny
18:10h. Projecció de la pel·lícula lèsbica Kyss Mig. Acte organitzat pel Grup de Lesbianes de Girona, que es portarà a terme a l'Espai Marfà.


Us animem a participar!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada