divendres, 13 de setembre de 2013

Curtmetratges: "Allez"
Nova secció al bloc! 
A partir d'ara, dedicarem un espai del nostre bloc a curtmetratges LGBT. Esperem que us agradi la nova secció, i us animem a fer-nos arribar propostes de curts LGBT que trobeu interessants. Recordeu que ens podeu escriure a contacte@itsnotaphase.cat!

Avui us presentem ALLEZ, un curtmetratge que ens arriba directament de Dinamarca. Ja fa un parell d'anys que es va estrenar, l'any 2011. Esperem que us sembli interessant!


ALLEZ
Nota: 8
Any: 2011
País: Dinamarca

El seu argument
ALLEZ explica la història de la Sofia, una noia fascinada per una companya seva de l'equip d'esgrima, la Trine. El problema arriba quan la Trine és seleccionada per un gran club d'esgrima alemany, veient-se obligada a deixar la seva vida a Dinamarca. Abans que marxi, la Sofia haurà de prendre una decisió: li confessarà  a la Trine el que sent per ella?

La nostra opinió
De vegades se subestimen els curtmetratges, davant les grans súper produccions cinematogràfiques. Doncs bé, Allez explica una història curta, però tot i així ho fa amb molts matisos, i amb una gran qualitat estètica. El final del curt (spoilers!) és el moment més crític i, tot i que la història no acabi com a molts ens agradaria, fa que l'espectador es quedi amb un gust dolç de boca, amb la sensació d'un bon final. I aquest, per nosaltres, és el punt més distintiu, més original i més ben aconseguit. 

De moment no existeix una traducció al català de la pel·lícula, i potser ni tan sols al castellà. Aquells curts que més us cridin l'atenció intentarem traduir-los al català! ;) Feu-nos-ho saber!

Vols veure ALLEZ? 
A continuació pots fer-ho!


Allez English subtitles from KBH FILM & FOTOSKOLE on Vimeo.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada