dimarts, 3 de desembre de 2013

Torna Out With Dad


Després de molts mesos torna Out With Dad, una de les sèries lèsbiques online amb més èxit.

Estem contentes: per fi torna Out With Dad. Una sèrie amb pocs recursos però feta amb molta il·lusió que ens arriba des del Canadà. Pels que no la coneixeu, i com ja hem comentat alguna vegada, és una sèrie amb un toc educatiu. Narra la vida d'una noia de 15 anys que descobreix que és lesbiana. I ho fa d'una manera tendra, delicada i senzilla. Després de dues temporades la sèrie va quedar en stand-by, a l'espera de tornar a recaptar fons per poder tirar endavant la tercera temporada. I així ho han fet! 

Out With Dad tornarà el dia 6 de desembre (d'aquí només 3 dies!), dia en el que penjaran el primer capítol de la tercera temporada. Durant els cinc propers dies penjaran cada dia un capítol. Per tant, i de manera resumida, es penjaran sis capítols en sis dies, i així s'arribarà a la meitat de la tercera temporada. La resta de la tercera temporada es farà esperar fins a mitjans de gener. 

A continuació podeu veure el trailer de la tercera temporada:


Si ho recordeu l'última temporada va acabar amb el gran dilema de la Rose (la protagonista), que no sap si està enamorada de la Claire -la seva nova amiga obertament lesbiana-, o la Vanessa -la seva amiga de tota la vida, i que està aterrada només de pensar que pot ser homosexual-. I quines novetats presenta la nova temporada? Doncs en sabem poca cosa: el més rellevant, segurament, és que la Rose i el seu pare han canviat de casa. I, ja com a curiositat, l'actor que feia de Nathan (pare de la Rose) ara és un altre. Així que no us sorprengui veure el canvi d'actors! Del "triangle" amorós Rose-Vanessa-Claire no en sabem res. Haurem d'esperar a divendres!!

Què n'espereu de la tercera temporada?
Sou més Team Claire o Team Vanessa? ;)


2 comentaris:

Anònim ha dit...

una de les sèries lèsbiques online amb més èxit
Ja se que jo no estic gaire al cas d'aquest tema, però mirat fredament, tampoc deu haver-hi moltes sèries lesbiques online, no...? o si?

It's not a phase ha dit...

Hola! Gràcies pel teu comentari ;)

Doncs la veritat és que hi ha tot un món de sèries online lèsbiques! Si busques pel YouTube mateix en trobaràs un bon grapat. Alguns exemples: Anyone but me, B.J. Fletcher: Private Eye, Seeking Simone, Producing Juliet, Girl/Girl Scene, Leslieville, i un llàrg etcètera. De totes aquestes Out With Dad ha sigut de les que ha tingut més èxit, i ha guanyat uns quants premis (recentment encara en va guanyar alguns).

Salutacions!

Publica un comentari a l'entrada